Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO SLAVLJE

Crveni vragovi napravili veliki korak prema finalu Liga kupa, svladali Nottingham

Carabao Cup - Semi Final - First Leg - Nottingham Forest v Manchester United
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/3
25.01.2023.
u 22:59

U drugom polufinalu Newcastle United je u utorak kao gost svladao Southampton sa 1-0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Joelinton u 73. minuti. Finale Liga kupa je predviđeno za 26. veljače.

Nogometaši Manchester Uniteda napravili su veliki korak prema finalu Liga kupa nakon što su u prvom susretu polufinala na gostovanju pobijedili Nottingham Forest sa 3-0. United je poveo već u šestoj minuti golom Marcusa Rashforda, gosti su prednost povećali u 45. minuti preko Wouta Weghorsta, a pobjedu "Crvenih vragova" potvrdio je Bruno Fernandes u 89. minuti.

Uzvratni susret je prvog veljače na Old Traffordu.

U drugom polufinalu Newcastle United je u utorak kao gost svladao Southampton sa 1-0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Joelinton u 73. minuti.

Duje Ćaleta-Car isključen je u redovima Southamptona u 86. minuti zbog drugog žutog kartona, dok je Mislav Oršić igrao za domaće do 57. minute.

Uzvrat je 31. siječnja u Newcastleu.

Finale Liga kupa je predviđeno za 26. veljače.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije