Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska boksačka liga
Povratak na članak

Senzacija: Toni Filipi pobijedio dvostrukog svjetskog prvaka Russoa

U Firenzi protiv, Italian Thundera, drugu pobjedu za Croatian Knights izborio je još i Filip Poturović (56 kg) koji je na bodove nadjačao Grandellija

Komentari 4

GU
General_U
00:15 03.02.2018.

bravo toni, a i marković je bio bolji od talijana, ali suci su dali pobjedu talijanu, jer se boksalo u italiji...

VL
AN
Andreeejjj
17:42 03.02.2018.

TONI FILIPI -91👑💪👊u WSB pobjedio VELIKOG Clemente RUSSO-a (3:0) 2x svj.prvaka, pa EP i 2x srebrnoga na 2 Olimpiade🏆🔝💪👊👍👌Tonia ceka velika box-acka karijera👏👏👏👏👏👏👏

VL
Avatar babas
babas
22:56 05.02.2018.

Trebali smo pobijediti,pokrali su Srbina Markovića. Bio je bolji prve tri runde,a zadnje dvije su bili podjednaki. Što se tiče Filipija,pobjedio je u odličnom meču odličnog protivnika. Velika nada hrvatskog boksa!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.