Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba na Staru godinu

Cro Copu će prvi puta u kutu biti sin Ivan: 'Želim da osjeti tu atmosferu'

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
27.12.2017.
u 10:38

Borba protiv Kohsake na rasporedu je 31. prosinca iza 11 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Mirko Filipović otputovao je u Japan na svoj novi nastup u Saitama Areni. Bit će mu to deveti nastup na Staru godinu u Japanu, a ovoga puta se bori protiv japanskog veterana Tsuyoshija Kohsake (47).

Cro Cop je u sjajnoj formi i veliki je favorit u ovom meču, a uoči puta u Japan rekao je da je izuzetno spreman i da je u odličnoj formi. Ovoga puta sa sobom vodi sina Ivana (14), koji također obožava sport i koji mu već sparira na treninzima. Međutim, sve do sada nije išao s Mirkom na borbe.

- Odlučio sam povesti najstarijeg sina sa sobom. Dovoljno je velik, a ovo je idealna prilika da putuje sa mnom jer je na školskim praznicima. Velika mu je želja da vidi Japan, a protivnik nije toliko rizičan. Bit će u kutu sa mnom, neka osjeti tu sjajnu atmosferu, rekao je Cro Cop uoči puta.

Mirko Filipović
1/5

A upravo tom sinu posvetio je osvajanje Rizinova Grand Prixa.

- Prideov Grand Prix posvetio sam svom pokojnom ocu kojeg nema još od moje dvadesete godine, a ovu sam posvetio svome sinu Ivanu, rekao je početkom siječnja Cro Cop, ali i istaknuo da ne želi da mu se djeca bave ovim sportom.

- Iskreno, ne bih volio da se moji sinovi bave ovim sportom. Neka se bave rekreativno, ali u profesionalnom smislu ne. Neka za kruh zarađuju nekako drukčije, a ja ću im omogućiti najbolje škole. Ovo je preteško i prekrvavo zanimanje, jasan je u svom stavu Mirko Filipović.

Borba protiv Kohsake na rasporedu je 31. prosinca iza 11 sati po srednjoeuropskom vremenu. Program počinje u 8 ujutro, a njegova borba je deveta po redu.

Komentara 15

Avatar links
links
11:07 27.12.2017.

šefe... treba znati kada stati....

SM
san.martino
11:08 27.12.2017.

Da si pravi otac drzao bi ga podalje od tog legalnog mrcvarenja i ubijanja!

SX
sudbina x
11:27 27.12.2017.

Sad ga može voditi kad se bori protiv starog isluženog borca koji mu služi samo kao vreća za napucavanje i kako bi podebljao bankovni račun..Mirko spao si na niske grane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije