Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA IZ RUSIJE

Cro Cop: U Moskvi sam dobio dva živčana sloma i četiri infarkta

Mirko Filipović (1)
Igor Kralj/Pixsell
Autori: VLm, Fightsite
11.09.2013.
u 14:00

"Ovo je zadnji rođendan s pozivnim brojem 3, od iduće sa 4 kreće i tako... Dok me ne zapadne dva metra bez geometra. A do tada, pojačavati treninge da kompenziram godine", kaže Filipović.

Mirko Filipović slavio je u utorak svoj 39. rođendan, a tijekom večernjih sati odlučio se obratiti svojim fanovima i prijateljima na Facebook profilu s novim statusom u kojem je otkrio kako se proveo u Moskvi na promociji svoje skorašnje borbe s Aleksanderom Jemjeljanjenkom na eventu Legend 2.

Prema svemu sudeći, bilo je iznimno zanimljivo, uključujući i neka iskustva koja Cro Cop više nikad ne želi ponoviti... Najviše ga smeta promet.

"Pozdrav svima! Evo, da se prvo od srca zahvalim na brojnim čestitkama koje su me zaista obradovale, primio sam jako puno poruka i nažalost nisam ih sve mogao ni pročitati, a kamoli odgovoriti na svaku, ali velika hvala svima vama koji ste me se sjetili.

Ovo je zadnji rođendan s pozivnim brojem 3, od iduće s 4 kreće i tako... Dok me ne zapadne dva metra bez geometra. A do tada, pojačavati treninge da kompenziram godine.

U subotu se vratio iz Moskve s press konferencije, bilo je super, LEGEND organizaciju vodi stvarno super ekipa. Prva priredba koju su održali bila je zaista na vrhunskom nivou i žele tako raditi svaku iduću.

U Moskvi sam bio samo jedan dan praktično i nisam puno uspio vidjeti, ali smo Stipe i ja uspjeli dobiti dva živčana sloma i četiri infarkta od vožnje kojom su nas vozali kroz Moskvu. Znači, 120-150 na satu kroz centar po pljusku, s razmakom od auta ispred od solidnih metar i pol. Još me noge bole od kočenja, a Stipe iščupao rukohvat na zadnjem sjedalu od straha. Da ne spominjem vožnju u kontra smjeru ispred Kremlja i potjeru policije i pozivanje na megafon da izađemo van iz auta.

Nakon toga večera u nekom poznatom noćnom klubu-restoranu, ne znam kako bih to nazvao, ljudi večeraju, a nekakav techno, house ili što već toliko nabija da sam biftek morao konstantno pritiskati s nožem jer bi odletio s tanjura od vibracija, a bubnjići me još bole. Ne kužim kako netko može večerati u tim uvjetima i tu večeru još platiti i to masno, ali dobro, treba probati i to, a ja sam probao točno tri puta – prvi put, zadnji put i nikada više", napisao je Cro Cop.

>> Jemjeljanjenko i Cro Cop sreli se licem u lice u Rusiji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije