Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči meča

Emelianenko i Cro Cop se sreli licem u lice u Rusiji!

Cro Cop (1)
Fight Site
07.09.2013.
u 14:04

"Ja sam spreman na sve, a ako se kojim slučajem nađem u situaciji da će se moje lice naći u njegovoj bradi, to će biti jako frustrirajuće"

Mirko Filipović u pratnji svog menadžera Orsata Zovka i jednog od trenera, Stipe Drviša, otputovao je još u četvrtak u Moskvu kako bi sudjelovao u nekim promotivnim aktivnostima koje prethode njegovom velikom revanšu s Aleksanderom Emelianenkom.

Dva legendarna MMA borca odradili su osim konferencije za medije i odmjeravanje, tzv. popularni \"stare-down\", tijekom kojeg se može primjetiti da je razlika u visini, a pogotovo u kilaži poprilično velika te na strani ruskog borca.

\"Moj meč protiv Fedora proglasili su najboljim tog desetljeća i ne mogu reći ništa protiv toga. On je bio uvjerljivo najteži protivnik u mojoj čitavoj karijeri\", rekao je Mirko u Rusiji.

Komentirao je i Emelianenkov izgled, odnosno njegovu dugačku bradu.

\"To je vjerojatno način na koji pokušava ublažiti udarce koje prima\", našalio se hrvatski borac na račun Aleksove brade. \"Ja sam spreman na sve, a ako se kojim slučajem nađem u situaciji da će se moje lice naći u njegovoj bradi, to će biti jako frustrirajuće\", dodao je osvajač Pridea i K-1 WGP-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije