Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba

Cro Cop: U danima uoči borbe mrzim sebe, to je velik stres

Mirko Filipovic
Slavko Midzor/PIXSELL
11.06.2010.
u 08:32

Da uoči borbe ne podnosi dobro navijačku strku oko sebe Mirko Filipović priznao je i kanadskim novinarima koji će u Vancouveru pratiti njegov subotnji meč protiv Pata Barryja.

– U danima uoči borbe svi borci mrze sebe. To je velik stres. Večer prije borbe nervozan sam zbog mogućnosti da primim neki težak udarac ili da budem ozlijeđen. Kada se borite u Japanu, to vam je kao da ste u Beču na koncertu, svi su tiho, a publika se javi jedino kada se nešto dogodi. Ovdje pak stalno vrište ili zvižde. Osim toga, ja mogu potpisati tri autograma, ali ne tristo. Odmah postajem nervozan, želim svoj mir.

Za razliku od Japana, gdje je birao hotel, Mirko u UFC-u mora biti u istom hotelu s drugim borcima, a najviše mu smeta što je na katu na kojem se po sobama tulumari cijelu noć.

– UFC tako vodi svoj posao i ja to moram prožvakati ako želim biti s njima.

Protiv UFC-ovih honorara Mirko nema ništa.

– Priznajem, osim sportskih izazova, privlači me i novac.

Ključne riječi

Komentara 4

BO
boltek
10:25 11.06.2010.

Poslije borbe mrzi cijeli svijet.

AJ
Ajduk
13:12 11.06.2010.

\"-osim sportskih izazova , privlaci me i novac\" - E Mirko, cisto ne mogu da poverujem !?

KR
kreont
09:00 11.06.2010.

Vidiš stariš. Možda i priznaš da je red na mlađima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije