Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirko obožava pse

Cro Cop: Spasite Simbu, dobit ćete najboljeg psa na svijetu

filipović (1)
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
23.11.2012.
u 13:55

Dajte joj samo ljubavi i malo prostora, da ne bude na lancu. A ja obećavam da ću pomoći što god treba, doći ću k vama i zahvaliti vam, rekao je Mirko.

Čim sam je vidio napuštenu na gradilištu, uzeo sam je doma. Ma najradije bih udomio sve napuštene pse. Nažalost, za nju nemam uvjete jer već imam tri psa – rekao je hrvatski borac Mirko Filipović, koji je napuštenu 10-mjesečnu mješanku Simbu odveo u Alpha-dog team.

Mješanka se tamo oporavila, a Cro Cop kaže da ona nema ni trunke agresivnosti u sebi i jako je umiljata.

– Prošla je i kompletnu obuku s instruktorom Robertom Kranjčecom. Ne mogu vam riječima opisati koliko je to nevjerojatan pas – rekao je Mirko, koji često posjećuje Simbu i ostale pse u pansionu, pišu 24sata.

Mirko ima i molbu za budućeg Simbina vlasnika.

– Dajte joj samo ljubavi i malo prostora, da ne bude na lancu. I dobit ćete najboljeg psa na svijetu. A ja obećavam da ću pomoći što god treba, doći ću k vama i zahvaliti vam...

Tko želi udomiti i usrećiti Simbu, neka se javi na broj 098/414-113.

>> Domaće glumice zlostavljanim i napuštenim psima pružile dom

Komentara 12

FE
fellix1601
14:46 23.11.2012.

Vidi se da iza štemera i udarača stoji čovjek nježna srca, svaka čast Mirko... , želim ti sreću pri udomljavanju ove krasne životinje !!!

CR
crocro
14:54 23.11.2012.

Da nemam psa ne bih razmišljao da ga uzmem. Kakve su to životinje to samo znaju oni koji imaju pse. Malo se pomaziš a oni deseterostruko vraćaju. Beskrajno su vjerni, izuzetno pametni. Hvale vrijedna akcija Mirka. Ako netko nema psa, uzmite psa nećete požaliti. Ali samo oni koji vole životinje, koji ih neće tući, proganjati, vezati, izgladnjivati i ponovo ostavljati na cesti. Neka ovoga psa uzmeno netko tko ima blago srce a pas će mu uzvratiti na svoj način.

L9
laky 9
14:43 23.11.2012.

Svaka čast Mirko, velik si čovijek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije