Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Final Fight

Cro Cop nije došao na javni trening

Ray Sefo Mirko Filipović (1)
Igor Kralj/Pixsell
08.03.2012.
u 17:46

Najvjerniji navijači Mirka Filipovića, njih pedesetak, tužni su otišli iz zagrebačkog Sheratona jer se njihov idol na najavljenom otvorenom treningu nije pojavio

– Nažalost nije mogao doći jer je imao privatnih obveza u Privlaci.

Umjesto Mirka navijačima su pokazali što znaju naš mladi Igor Jurković, Cro Copov nasljednik i Daniel Ghita, trenutačno najbolji teškaš na svijetu.

S navijačima se došao pozdraviti i Ray Sefo, Mirkov protivnik u subotu. Strpljivo se s njima fotografirao i dijelio autograme.

– Pogledao sam Jurkovića, vrlo je brz, čini mi se da je pred njime velika karijera, da ga ne zovu bez razloga Mirkovim nasljednikom – rekao je Sefo.

Navijači su dobili priliku u petak prisustvovati službenom vaganju i vidjeti Cro Copa uživo.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jadre
09:34 09.03.2012.

,,,,,,,,,,,e pa ja neću doći u Arenu-mirkec ------vidi se da si bio u Saboru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije