Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opleo po vlasniku K-1

Cro Cop: Prebrojite prste nakon rukovanja s ovim prevarantom

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/11
07.12.2017.
u 08:02

Nekoliko puta Mike Kim obećao je platiti dug, ali do toga nije došlo iako je u međuvremenu organizirao nove priredbe

Mirko Filipović prije četiri godine u Zagrebu pred 14.000 navijača osvojio je naslov pobjednika K-1 Grand prixa.

– Ostvario sam dječački san, došao sam kao otpisan, a odlazim iz ringa kao pobjednik, sretan i ponosan. Ovo je kruna moje karijere – rekao je tada Cro Cop.

Mirko Filipović
1/8

Bio je to jedan od najvećih uspjeha Mirkove karijere. Borci te priredbe do danas nisu plaćeni za svoj nastup. Cro Cop se napokon javio i na svom Facebooku i oštro se okomio na vlasnika organizacije K-1. Nekoliko puta Mike Kim obećao je platiti dug, ali do toga nije došlo iako je u međuvremenu organizirao nove priredbe.

"Dragi fanovi borilačkih sportova. Ovo lice pripada Mikeu Kimu, vlasniku jednog od najvećih sportskih brendova, K-1. Osim toga je i profesionalni prevarant. Nikada nije platio borce za K-1 GP 2013. u Zagrebu. Dao je toliko obećanja, uvijek bi rekao: pričekajte još malo. Ponaša se kao petogodišnjak s legendarnim objašnjenjima za kašnjenje s isplatom dugova. 

U ovo doba prošle godine uhvatio sam ga u Beogradu gdje nam je dao riječ da će nam platiti do 1. ožujka 2017. Molio nas je da se strpimo. Sad već mjesecima ignorira pozive i poruke boraca. Tipično za prevarante i barabe. Skriva se u nekoj rupi u Koreji ili Kini. Samo želim informirati sve K-1 borce i sve ostale, da ne posluju s ovim čovjekom.

A onima koji se s njime rukuju poručujem da prebroje prste nakon toga", napisao je Mirko u poruci na Facebooku.

Komentara 8

DU
Deleted user
08:42 07.12.2017.

Sport? U kojem je protivnika cilj što jače ozljediti a organizatorima sporta što bolje izvarati natjecatelje , di ćeš interesantnije?

PR
prajdali100
08:23 07.12.2017.

Ovo je samo dokaz kakvi tipovi se smucaju u ovom okrutnom sportu.Možda bi reagirao nakon jedne "vaspitne" iza uha ?

DU
Deleted user
12:38 07.12.2017.

Ha,ha..... Smijesan si Mirko .... Ja se ne dogovaram i ne rukujem sa svakim .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije