Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN
Povratak na članak

'Crna mačka' Hrvata kobna i za Ćorića: Borna dobio osam gemova

Komentari 5

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
08:49 03.09.2018.

"Crna mačka" za Hrvate? Pa DelPo je već više od 10 godina jedan od najboljih igrača svijeta. Da nije bio dugo ozlijeđen, možda bi bio i najbolji, pogotovo sa onakvim fenomenalnim forehandom, a i servis mu je silovit. Jedini koji je u stanju ravnopravno konkurirati velikoj trojki: Federer, Nadal, Đoković.

VL
MA
Mama
16:35 03.09.2018.

iznenadujuce slaba psihicka priprema,vidjelo se na kraju prvog seta a inace mu je do sada to bila jaca strana,a udarci svi popravljeni,narucito forhend,steta za slabu partiju

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
14:17 03.09.2018.

Žao mi je što sam noćas visio pred tv-om i očekivao čudo. Borna definitivno nije u rangu top 20. Kačanov je lošije plasiran od njega a puno je veći potencijal. Ne znam što bih rekao, da mu fali? Fali mu u principu svega po 20-ak posto. Jačine i preciznosti servisa, forehand beckhand uraraca, igre na mreži, taktike, plana b....

VL
KO
kordunmoj75
11:11 03.09.2018.

Tipcno balknkansko ponasanje,cim gubi odmah je bolestan,ajme majko mila,pa zasto je uopce i pocinjo mec,zasto odmah ni je predo,kao svaki normalni sportski dzentlemen,nego izmislja neke bolesti,zalosno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.