Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debakl u Budimpešti
Povratak na članak

Crna Gora je imala sve što Hrvatska nije: plan, strast i ekstragolmana!

Jako je teško odvagati je li Hrvatska više podbacila u obrani ili napadu koji ionako redovito postane kaotičan čim se uđe u drugi krug, a prokažu ga već i suparnici iz B ili C ešalona svjetskog rukometa.

Komentari 4

OB
obican
19:17 20.01.2022.

To je sport. Uvijek ima uspona i padova

VL
DU
Deleted user
19:06 20.01.2022.

Izbornik naprosto nema iskustva ,a niti znanja, spasiti tonući brod.

VL
DU
Deleted user
18:18 20.01.2022.

I po statistici imamo naslabije golmane na EP !Sta je sa onim momkom sta je ranije branija za Austriju ?????Pored ovakvih do sada zasluzuje sansu !

VL
LI
liliZG
19:35 20.01.2022.

nažalost nisam pratila u živo, netko i raditi mora , ali citirat ću prijateljicu koja je "crna gora je igrala predivno, a golman im je izvrstan", kraj citata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.