Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGAL - SJ. KOREJA 13.30

Cristiano Ronaldo, vrijeme je da se probudiš

'Portugal\'s striker Cristiano Ronaldo eyes the ball during a training session at Bekker High School in Magaliesburg on June 19, 2010. Portugal will face North Korea on June 21 in Cape Town in their n
'FRANCISCO LEONG'
21.06.2010.
u 07:59

Golovi su kao kečap, dugo stišćete, ali kad počne izlaziti, ne može se zaustaviti, kaže CR7 koji već 16 mjeseci čeka pogodak.

Eusebio je prije 44 godine sam pomeo Korejce, s četiri gola bacio ih je na leđa na Goodison Parku (5:3). Od njegova nasljednika Ronalda očekuje se nešto slično.

Zvijezda Real Madrida je premorena, protiv Slonova pokazao je tek jedan udarac koji je odsjeo na vratnici. Ostalo je bilo potrošeno vrijeme pred televizorom.

Više od 16 mjeseci Cristiano nije postigao gol za Selecao, ali zbog toga je prilično "cool". Ipak, sad je čas.

– Ma ti me golovi uopće ne brinu, to je kao kečap, pritišćete sve dok odjednom ne počne teći kao ludo – kaže najbolji Portugalac.

Carlos Querioz provukao se kraj Ćire, sada ima tek bod, a rubrika s golovima mu je prazna. U posljednjem kolu igraju s Brazilom, moraju brzo nešto napraviti. Momčad Kim Jong-Huna idealna je prilika i vjerojatno posljednji vlak za drugi krug.

Kako god bilo, u Sjevernoj Koreji narodu će objaviti – veličanstvenu pobjedu heroja, a njihovih navijača bit će više nego što stadion prima. "Film o žitu 2" puštat će se za vrijeme utakmice, a nacija će čekati prve vijesti...

Komentara 3

OB
-obrisani-
12:34 21.06.2010.

ronaldo je izvanserijski igrac , ali isto tako i izvanserijski serator, koji svojim drzanjem i ponasanjem ponistava ono sve dobro sto moze pokazati na terenu. steta za njega, ali taj put je sam odabrao. sto se tice slovenaca i srba, nema ih nigdje u ovom clanku, pa se to nebi trebalo ni komentirati.

OB
-obrisani-
10:31 21.06.2010.

Ma kakav Cristiano Ronaldo..Taj nemre niš napraviti.. Glavno je pitanje hoče li Ivica Olić na SP 2010 postiči gol u polufinalu i finalu ili neče..Ja bi se kladio da hoče jer redovito slušam Thompsona i čitaj stare dobre hrvatske bajke...

OB
-obrisani-
12:27 21.06.2010.

Ma kakav Ronaldo, i ja kažem da taj nemože napraviti ništa.Glavno je pitanje da li može neki Slovenac zabiti gol na SP u JAR ali da mu ćaća nije Musliman ili neki Srbin...za razliku od vas Slovenaca , Hrvati imajuaju dobre i istinite bajke a vi imate samo Kekeca a i on se zove Suljo...je li jasno ...hihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije