Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golgeter

Cristiano Ronaldo u slavlju poslao poruku navijačima: "Nemojte nam zviždati"

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
02.05.2017.
u 23:39

Cristiano Ronaldo je ove sezone zabio deset pogodaka u 11 utakmica Lige prvaka. Njegov posljednji gol Atleticu bio je 400. pogodak u karijeri za Real

U prvoj utakmici madridskog derbija polufinala Lige prvaka Real je nadjačao Atletico sa 3:0. Zvijezda večeri bio Cristiano Ronaldo koji je zabio sva tri pogotka za kraljevsku momčad. Posljednji pogodak Portugalac je proslavio na zanimljiv način.

Došao je pred Realove  navijače i rukama pokazao kako ne treba zviždati kada ne ide, nego uvijek moraju biti potpora tijekom utakmice.

Cristiano Ronaldo je ove sezone zabio deset pogodaka u 11 utakmica Lige prvaka. Njegov posljednji gol Atleticu bio je 400. pogodak u karijeri za Real.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije