Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prve utakmice

Cristiano Ronaldo je uvijek volio zabijati protiv madridskog Atletica

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
20.02.2019.
u 18:00

Za nas će ove dvije utakmice biti kao finale. Nemamo pravo na pogrešan korak – rekao je Simeone, trener Atletica

Ako će netko budno pratiti utakmicu Manchester Cityja u Ligi prvaka, to je onda Ante Palaversa, novi, mladi igrač građana. No, utakmicu će vjerojatno gledati iz Splita u kojemu je i ostao na posudbi, a ne sa stadiona na kojemu će se momci Pepa Guardiole sastati sa Schalkeom (srijeda, 21 sat). Kako stvari sada stoje, Pep izgleda voli igrače iz HNL-a.

Nakon Palaverse, španjolski mediji raspisali su se o tome kako mu je oko zapelo i za Dinamova Danija Olma.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

No, bilo kako bilo, strateg Cityja ima sada važnijeg posla... Čeka ih nezgodni Schalke kojeg su dobro proanalizirali. Do sada su međusobno igrali tri puta, a City je ostvario dvije pobjede, dok Schalke ima jednu.

A koliko se ovoj utakmici vesele u Schalkeu, rekao je branič Matija Nastasić za klupske stranice:

– City u osnovi nema slabosti. Oni postižu mnogo golova, tehnički su nevjerojatni, učinkovito pritišću i imaju sjajne igrače u svakom položaju – rekao je Nastasić.

Schalke u ovom susretnu neće moći računati na Breela Embola, Omara Mascarellija, Alessandra Schopfa i Benjamina Stamboulija, što zbog ozljeda, što zbog kartona, dok kod Cityja neće biti ozlijeđenih: Claudija Brava, Vincenta Kompanyja te Benjamina Mendyja.

U drugoj utakmici večeri sastaju se Atlético Madrid i Juventus. Zanimljivo je kako su od posljednjih pet finala Lige prvaka u četiri igrali ili Juve ili Atlético. Svaki po dva puta, no sve su izgubili.

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
1/5

Baš taj niz gubitaka, Staru damu ponukao je na potez godine pa su prošlog ljeta za 100 milijuna eura doveli Cristiana Ronalda.Tako da pored našeg Marija Mandžukića, u napadu će sve oči biti uprte u Ronalda s jedne strane i Griezmanna s druge strane.

Ronaldo je protiv Atlética uvijek volio zabijati. U 31. nastupu protiv gradskog suparnika zabio je 22 gola.

– Za nas će ove dvije utakmice biti kao finale. Nemamo pravo na pogrešan korak – rekao je Simeone, trener Atletica u najavi utakmice osmine finala Lige prvaka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije