Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juventus

Bez Mandžine pomoći teško bi Ronaldo napravio još jedan podvig

Ronaldo i Mandžukić
Foto: ReutersIPIXSELL
1/5
16.02.2019.
u 09:06

Cristianu Ronaldu je dvoboj protiv Frosinonea bio treći prvenstveni susret u nizu u kojem zabio barem jedan gol i imao asistenciju

Naš Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo ponovno su briljirali u Juventusovoj pobjedi nad Frosinoneom (3:0).

U 24. kolu talijanske lige vodeća momčad prvenstva (66 bodova) je kod kuće nadjačala suparnika golovima Dybale (6.) Bonuccija (17.) i Ronalda (63.) te pobjegla drugoplasiranom Napoliju na 14 bodova razlike.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Pogodak koji je portugalski napadača zabio na asistenciju Marija Mandžukića bio je poseban. Naime, Cristianu Ronaldu je dvoboj protiv Frosinonea bio treći prvenstveni susret u nizu u kojem zabio barem jedan gol i imao asistenciju. 

Portugalac je prije dva tjedna u utakmici protiv Parme zabio dva gola i te imao jednu asistenciju. A prošlog vikenda je  dvoboju sa Sassuolom postigao pogodak te dvaput asistirao.

I protiv Frosinonea je bio odlično raspoložen, prvo je asistirao Dybali za vodeći gol, a onda je i zabio na Mandžinu asistenciju. Akcija kod trećeg pogotka samo je potvrda kako su Mandžukić i Ronaldo među najopasnijim napadačkim dvojcem u svijetu.

Portugalac je ovakav podvig postigao još jednom 2014. u španjolskom prvenstvu kada je za madridski Real zabijao i asistirao protiv Granade, Rayo Vallecana i Eibara.

Cristiano Ronaldo je u talijanskoj ligi prvi strijelac s 19 golova, a slijede Fabio Quagliarella (Sampdoria) i Duván Zapata (Atalanta) koji su postigli tri pogotka manje. Na ljestvici asistenata vodi zajedno sa Susom iz Milana s osam asistencija.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

Ronaldo i Mandžukić
1/12

Komentara 1

NI
nisamguzonjinsin
09:22 16.02.2019.

Na početku prvenstva mu se smijali jer nije zabio u prve tri utakmice, a na kraju će imati na kontu cca. 30 golova i 15 asistencija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije