Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER ELCHEA:

Cristiano Ronaldo je poput Michaela Jordana - nezaustavljiv

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
24.09.2014.
u 22:04

- On je izuzetan igrač koji na nevjerojatno lak način zabija - rekao je Escriba.

Cristiano Ronaldo briljirao je u pobjedi Reala 5:1 protiv Elchea i zabio četiri pogotka, a nakon utakmice trener gostiju Fran Escriba usporedio je Portugalca s legendarnim NBA košarkašem Michaelom Jordanom.

- Ronaldo je izuzetan igrač koji na nevjerojatno lak način zabija. To je kao da igra Michael Jordan i postiže svaku večer 50 koševa, nezaustavljiv je. I uz to je dobio dva jedanaesterca, a njemu ne treba pomoć - rekao je Escriba i nastavio:

- Bila je teška utakmica. Znamo da ne možemo ništa napraviti ovdje ili u Barceloni. Naš cilj je osvajati bodove kod kuće, na mjestu gdje smo najjači.

Elche nakon pet utakmica ima četiri boda, a Real devet.

>> Ronaldo zabio četiri komada Elcheu, Pašalić skrivio jedanaesterac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije