Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE KRITIKE

Cristiana Ronalda razapinju zbog ovog poteza, neshvatljivo je to što je napravio

Juventus v FC Porto - UEFA Champions League - Round of 16 - 2nd Leg - Allianz Stadium
Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
10.03.2021.
u 11:18

- To je neoprostiva pogreška. Ja sam uvijek birao igrače koji se ne boje lopte da stanu u živi zid. Ne smiješ se okretati u živom zidu, to se nikad ne radi - rekao je Capello.

Nogometaši Porta izborili su sinoć plasman u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su nakon produžetaka izgubili od Juventusa s 2:3. No, dalje idu zbog više postignutih golova u gostima jer su u prvom susretu slavili 2:1.

Uzvrat u Torinu trebala je biti prekretnica za staru damu. Juve je u prvenstvu tek treći s 10 bodova zaostatka za Interom i spas sezone tražio je u Ligi prvaka. Međutim, nakon ispadanja od Porta vrlo lako bi Andrea Pirlo mogao postati bivši. Juventus je i lani ispao u osmini finala od Lyona, dok je Porto zadnji put bio u četvrtfinalu prije dvije sezone.

Trenutak odluke dogodio se u 115. minuti kada je Oliveira iz slobodnjak s više od 25 metara zabio svoj drugi gol za 2:2.

A nakon utakmice krenule su kritike na račun Cristiana Ronalda za kojeg mnogi smatraju da je krivac za drugi gol Porta. Portugalac je skočio u živom zidu i okrenuo se u strahu da ga lopta ne pogodi u glavu. No, ona mu je prošla kroz noge.

- Ne znam što se dogodilo. Zna se tko ide u živi zid i nikad se ranije ovakva situacija nije dogodila. Nikad nisu okrenuli leđa. Možda su igrači mislili da se iz te daljine ne može ugroziti gol - rekao je trener Juventusa Andrea Pirlo.

Još žešći je bio nekadašnji trener Fabio Capello koji je danas televizijski komentator.

- To je neoprostiva pogreška. Ja sam uvijek birao igrače koji se ne boje lopte da stanu u živi zid. Ne smiješ se okretati u živom zidu, to se nikad ne radi - rekao je Capello.

Slično razmišlja i bivši nogometaš, a danas stručni komentator Jamie O'Hara.

- Pirlo će biti bijesan na Ronalda. Takvu pogrešku zaista ne očekuješ od najboljeg igrača - rekao je O'Hara.

I talijanski mediji kritični su prema Juventusu, a Gazzetta dello Sport tvrdi da je dovođenje Cristiana Ronalda bio promašaj.

Ključne riječi

Komentara 1

GU
General_U
12:51 10.03.2021.

Kikica se uplašila baluna. Nije vama pograška dovođenje kikice već smjena trenera i otkaz Manđi. S Manđom i kikicom prvenstvo bi osvojili sigurno, a finale lige prvaka bi bilo gotovo sigurno ovako papa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije