Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE PODMIRIO

Cristiana Ronalda kaznili u Saudijskoj Arabiji, on platio i ono što je morao protivnički klub

REUTERS/Yazeed Aldhawaihi
29.02.2024.
u 12:32

Uz suspenziju na jednu utakmicu, Ronaldo je dao 2.400 eura, a platio je i oko 5 tisuća eura za pokretanje postupka

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo suspendiran je na jednu utakmicu jer je "provocirao" navijače protivničke momčadi neprimjerenom gestom tijekom utakmice saudijskog prvenstva, objavilo je Disciplinsko i etičko povjerenstvo Saudijskog nogometnog saveza. Nakon pobjede 3-2 Al-Nassra nad Al-Shababom u nedjelju, portugalski napadač okrenuo se prema protivničkim navijačima koji su cijelu utakmicu skandirali Lionelu Messiju, a zatim ih je poslušao i napravio nepristojan pokret desnom rukom, što je natjeralo vođe Al-Shababa da podnesu žalbu.

"Ronaldo je prekršio članak (57-1) disciplinskih i etičkih propisa i suspendiran je na jednu utakmicu od svih službenih utakmica u kojima ima pravo sudjelovati", navodi Disciplinsko i etičko povjerenstvo. 

Igrač je također kažnjen s 10.000 saudijskih rijala (oko 2.400 eura) i platio je 20.000 rijala (4.800 eura) Al-Shababu kako bi pokrio troškove postupka.

Bivši igrač Real Madrida i Manchester Uniteda na ovu odluku nema pravo žalbe. Ronaldo će tako propustiti sljedeću utakmicu saudijskog prvenstva protiv Al-Hazma.

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije