Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVENA PONOVNO GURAJU NA OTOK

Cottee: Bilić je pravi čovjek za West Ham

slaven
Pixsell
12.05.2010.
u 17:28

Nakon što je Gianfranco Zola u utorak i službeno smijenjen s funkcije trenera West Hama, engleski su mediji krenuli s nagađanjima o njegovom nasljedniku.

Među kandidatima se redovito spominje i ime hrvatskog izbornika Slavena Bilića koji je više puta ponovio da ga ne zanima posao u klubu dok vodi našu nogometnu reprezentaciju.

No, ne guraju Bilića na klupu “čekićara” samo mediji, već i jedan bivši igrač West Hama. Radi se o Tonyju Cotteeju, nekadašnjem napadaču londonskog kluba, koji svoga bivšeg suigrača vidi idealnom zamjenom za Zolu.

- Navijači žele menadžera koji će donijeti uspjeh. Pravi čovjek za mene je Slaven Bilić, mislim da je on daleko iznad svih drugih kandidata - izjavio je danas 44-godišnji Cottee za Sky Sports.

- Volio bih da se Bilić vrati u West Ham. Stekao je veliko iskustvo vodeći Hrvatsku, ali nije se uspio plasirati na Svjetsko prvenstvo i ukoliko mu West Ham ponudi priliku za bijeg, mislim da će je prihvatiti. Bilić osjeća veliku strast prema West Hamu i još uvijek ima svoje mjesto u Londonu - zaključio je Cottee.

Komentara 3

MA
marko53
19:02 12.05.2010.

Samo neka ide.Bar jednom da učini nešto dobro za hrvatski nogomet.

JA
JanezPatriot
19:20 12.05.2010.

Cottee: Bilić je pravi čovjek za West Ham jer poraze podnosi stoički i sa njim West Hamu neče biti težko izpasti iz Premiershipa poput kockastima sa SP 2010..

B9
banana_90_degree
20:14 12.05.2010.

E moj Bilicu, vidis da te ovdje ne cijene ni sekundu. Onda odi barem van i zaradi koju kintu! Zelim ti puno srece!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije