Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušta Chelsea

Costa se vraća u Atletico za 65 milijuna eura

Diego Costa
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.09.2017.
u 14:49

Brazilski napadač sa španjolskom putovnicom mjesecima je u sukobu s menadžerom Antonio Conteom i već 200 dana nije upisao službeni nastup

Španjolski prvoligaš Atletico Madrid ponudio je 65 milijuna eura odštete za napadača Chelsea Diega Costu koji bi u siječnju trebao preseliti u Madrid.

Španjolci su poručili 'Bluesima' kako je to 'take-it-or-leave-it' ponuda i kako nemaju namjeru platiti više.

Ukoliko Chelsea prihvati ponudu, Costa će postati najskuplji igrač u povijesti 'Los Colchonerosa'. Do sada je Atletico najviše platio za Radalema Falcaoa, 2011. godine Portu, 40 milijuna eura.

Brazilski napadač sa španjolskom putovnicom mjesecima je u sukobu s menadžerom Antonio Conteom i već 200 dana nije upisao službeni nastup u dresu londonskog kluba.

Costa je bio član Atletica od 2007. do 2009. godine kada je veći dio proveo na posudbama (Braga, Celta, Albacete), te od 2010. do 2014. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije