Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI LOKOMOTIVE

Cosmi: Otkad sam ja tu, kartoni se dijele na štetu Rijeke

Rijeka i Osijek sastali se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
14.10.2022.
u 17:46

Talijanski trener prošlog je vikenda ostvario prvu pobjedu na klupi Riječana i preskočio Goricu.

Idući protivnik Rijeke u SuperSport HNL-u je zagrebačka Lokomotiva. Susret 13. kola na Rujevici na rasporedu je u nedjelju u 17:10 sati, a najavio ga je trener domaćina Serse Cosmi

- Lokomotiva zaslužuje poštovanje, morat ćemo imati pravi mentalitet i ići 100 posto, inače nemamo što tražiti. U zadnje tri utakmice primili smo samo jedan gol, i to specifičan gol, što je pozitivno. Momčad je napravila iskorak, ali moramo popraviti napadački učinak - rekao je.

Talijanski strateg komentirao je i suđenje u ligi.

- Jako mi je čudno kako se u HNL-u dijele kartoni, barem kada govorimo o Rijeci. Bilo je apsurdno dodijeljenih žutih kartona, kao što su oni Hodži, Alvarezu i Vukčeviću protiv Gorice. Ne želim polemizirati, vjerujem u dobru namjeru i primjećujem da su suci ovdje otvoreniji za razgovor nego u Italiji. Možda će ubuduće biti drugačije. No, otkad sam ja tu, kartoni su se dijelili na štetu Rijeke. Nije bilo korektno.

Na domaćem terenu neće moći računati na nekolicinu igrača, a pohvalio je Alena Halilovića.

- U Gorici nisam imao Krešića Vrančića, a sada neću imati Hodžu Alvareza zbog kartona u Gorici, s time da je ozlijeđen i LiberDjouahra trenira od četvrtka, a Solano će na dulje vrijeme biti izvan momčadi. Pokazao je (Halilović, op. a.) koliko nam je važan - zaključio je Cosmi.

Standings provided by Sofascore
 

>> Šime Vrsaljko oprostio se od reprezentacije Hrvatske: 'Nije lako, ali vrime je...'

Komentara 2

DU
Deleted user
20:00 14.10.2022.

Dotičnik ,koji je tek stigao u stranu zemlju, morao bi biti pristojan i ponizan..

PR
prajdali100
18:13 14.10.2022.

Ha ha ha ha ova mu je dobra.Podsjeća me na učenika kome ne ide pa uplakan dotrči majci i počne cmizdriti " Nastavnici me mrze".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije