Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC
Povratak na članak

Cormier najavljuje spektakl: 'Želim još borbu s Miočićem i onda sam gotov'

Cormier će se boriti, ali još samo jednom. I jedina opcija koja ga zanima je treća borba protiv Stipe Miočića

Komentari 4

Avatar doog_kool
doog_kool
21:11 24.09.2019.

E sad ti Stipe kreni malo prozivati Lesnara...pa nakon toga reci da te ledja bole...onda odradi na short notice Lewisa ili tako nekog balvana i onda nakon 15 mjeseci daj gospodinu Cormieru revanš....godine mu idu u prilog ako nista. Nedaj se Stipe!!!

VL
DH
dalibor.hren
21:44 24.09.2019.

Sad treba taktizirati Stipe! On je na revanš čekao godinu dana... Nek DC malo ohladi. I on i Dana White koji bi svom silom htio Stipin skalp!

VL
Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:22 25.09.2019.

Može revanš ali tek za godinu dana, pa nek se pokopa svojim oružjem !!!!!!!

VL
SA
SI aka SI
15:33 25.09.2019.

Stipe apsolutno ne treba žuriti s borbom- ne zbog inačenja, nego zbog teške borbe kroz koju je prošao. S time da White baš nema neke koristi ako DC ovu pobijedi i ode u penziju, a pojas ostane upražnjen. Lesnara nitko nije prozivao, ni prizivao, već su obojica znali da pobjednik njihovog prvog meča ide na Lesnara. Stipe neće ići niti na Lewisa ili nekog drugorazrednog, jer nema ni on još 10 mečeva pred sobom i sigurno želi u 2-3 meča zaraditi što je više moguće. A borba s Cormierom je trenutno za Stipu najveća moguća zarada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.