Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 226

Cormier na vaganju čak i teži od Miočića, Chiesa pao vagu!

Miočić Cormier
Foto: Screenshot
06.07.2018.
u 22:55

Na ostatku programa se dogodio jedan problem, odnosno vagu nije uspio zadovoljiti Michael Chiesa, kojeg čeka borba protiv Anthonya Pettisa.

Završeno je službeno vaganje za sutrašnji UFC 226 i napokon smo dobili odgovor u kakvom će težinskom stanju biti Daniel Cormier i Stipe Miočić. I na kraju se dogodilo ono što je najavljivao Chael Sonnen, Cormier je na vagu stao teži nego što to prvak teške kategorije, piše Fight Site.

Cormieru je vaga pokazala 111.5 kilograma, što je jednako koliko je Miočić imao za borbu protiv Francisa Ngannoua. No, čini se da je “Vatrogasac” ovog puta više radio na kondiciji budući da je kilogram i pol lakši nego tada, odnosno za pretpostaviti je kako će biti možda biti i brži nego inače. Što se tiče konstitucije, ne moramo biti previše pametni da bismo zaključiti kako je Cormier podosta “okrugliji” nego što smo ga navikli gledati.

Na ostatku programa se dogodio jedan problem, odnosno vagu nije uspio zadovoljiti Michael Chiesa, kojeg čeka borba protiv Anthonya Pettisa. Njemu je vaga pokazala 650 grama viška, no bio je toliko potrošen da više nije mogao skidati. Niti njegovom protivniku nije bilo lako, odnosno on je na vaganje došao na samom kraju, podosta potrošen, ali je uspio proći uz dozvoljenu toleranciju. Njemu će pripasti 30 posto Chiesinog honorara, kojem je ovo vjerojatno posljednja borba u lakoj kategoriji.

Koliko su se borci uspjeli oporaviti te kako bi mogli izgledati sutra u kavezu, moći ćemo zaključiti oko ponoći, kada bi na rasporedu trebalo biti ceremonijalno vaganje.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
08:05 07.07.2018.

Cormier je mali drempek, no treba se čuvati zalutalog udarca ili nekakvog "ludog" rušenja...

TR
trabant7
06:14 07.07.2018.

Mali debeli, mogu mislit koliko je na brzini izgubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije