Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vedran ćorluka
Povratak na članak

Ćorluka: Zbog teškoća s petom stalno igram s bolovima

Htjeli smo da nam dođe i Lovren, a Modrić je Redknappu rekao: 'Vidjet ćete kakav je igrač kad ga Lyon proda za 20 mil. eura!'.

Komentari 1

LO
loza
13:04 24.01.2010.

e moj Čarli slušao sam komentatore ali i imao iskustva s tom ozljedom. To je akutna upala i 2 tjedna neznaće ništa. Treba ti pauza minimalno 3 mjeseca i na kraju s upitnim rezulatom. Igraj dok možeš a onda na bolovanje. Ozljeda samo u rijetkim slučajevima izaziva konačni prekid karijere. I mislim da nije problem u peti već u mjestu gdje se tetiva spaja s petom. Ali problem je tetiva a ne peta. Peta je obična kost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.