Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vedran ćorluka

Ćorluka: Zbog teškoća s petom stalno igram s bolovima

Vedran Ćorluka
Foto: Mišo Lišanin
1/2
24.01.2010.
u 12:23

Htjeli smo da nam dođe i Lovren, a Modrić je Redknappu rekao: 'Vidjet ćete kakav je igrač kad ga Lyon proda za 20 mil. eura!'.

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Tottenhama Vedran Ćorluka neočekivano je proveo dva dana u Zagrebu. Umro je otac njegove djevojke Ive Buzov, te je Vedran dobio dopuštenje trenera Harryja Redknappa da u najtežim trenucima bude uz svoju dragu.

Jučer je odletio u London i nije konkurirao za sastav Tottenhama za utakmicu s Leedsom, a u ponedjeljak opet dolazi u Zagreb na posljednji ispraćaj. Vedran kaže kako je prezadovoljan dosadašnjim tijekom sezone i vjeruje kako će se Tottenham prvi put ući u Ligu prvaka.

- Pola prvenstva je iza nas, a mi smo još uvijek četvrti. To nas ohrabruje i ja sam uvjeren kako ćemo tu i ostati. Premda smo imali neočekivanih kiksova, kao nedavno s Hullom kod kuće, a i s Liverpoolom smo igrali nedopustivo loše. Tko će biti prvak? Trenutačno je u najboljoj formi Arsenal, sa sjajnim Duduom, ali za naslov će se ipak boriti Chelsea i Manchester United - kazao je Ćorluka.

Dobili ste po džepu od trenera zbog provoda u Dublinu?

- Razgovor trenera i igrača o tom slučaju ostaje zauvijek unutar zidova svlačionice, to je već odavno iza nas. A kazna ide u humanitarne svrhe.

Osjećate li i dalje probleme s petom?

- Da, stalno igram s bolovima i pod tabletama. Na žalost, raspored utakmica je vrlo zgusnut i ne mogu si priuštiti stanku. Za ozdravljenje pete bilo bi mi potrebno mirovanje od barem dva tjedna.

Tko je trenutačno najbolji Hrvat na Otoku?

- Svima dobro ide. Rekao sam već za Dudua, ali i Niko je imao fenomenalno razdoblje u kojemu je odskakao. Do ozljede sjajno je išlo i Luki Modriću...

Je li vam žao što u Spurse nije došao Lovren?

- Harry nas je pitao o njemu i rekli smo mu da Dejan ima sve predispozicije da postane vrhunski stoper. Žao nam je što nije došao, a Luka je Harryu rekao: 'Vidjet ćete kakav je to igrač kad ga Lyon jednoga dana proda za 20 milijuna eura!'

Za koga ćete navijati na SP-u?

- Za Honduras, zbog moga prijatelja i suigrača Wilsona Palaciosa - zaključio je Ćorluka.

Komentara 1

LO
loza
13:04 24.01.2010.

e moj Čarli slušao sam komentatore ali i imao iskustva s tom ozljedom. To je akutna upala i 2 tjedna neznaće ništa. Treba ti pauza minimalno 3 mjeseca i na kraju s upitnim rezulatom. Igraj dok možeš a onda na bolovanje. Ozljeda samo u rijetkim slučajevima izaziva konačni prekid karijere. I mislim da nije problem u peti već u mjestu gdje se tetiva spaja s petom. Ali problem je tetiva a ne peta. Peta je obična kost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije