Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A NE ZA CITY?

Ćorluka: Za Spurse sam se zainteresirao sa 13 godina

Vedran Ćorluka
Mišo Lišanin
Autori: Totalsport, A.V./VLM
07.12.2009.
u 15:43

Za FC Tottenham mladi se Vedran Ćorluka prvi put zainteresirao kao 13-godišnjak, 1999. godine. Povod tome bio je dolazak Osvalda Ardilesa za kormilo ondašnje Croatije.

Argentinski nogometni stručnjak vodio je zagrebačku momčad ujesen iste godine kroz Ligu prvaka. U Zagreb je stigao s reputacijom igračke legende Spursa te trenera iste momčadi iz sredine devedesetih godina prošlog stoljeća, kada je za Londonce igrao Jürgen Klinsmann.

O tome je Ćorluka progovorio za britanski tjednik People, a izjavu prenosi nogometni internetski portal Tribalfootball.com.

- Ossie Ardiles bio je trener u zagrebačkom Dinamu kada je moj tadašnji klub igrao protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka. Bio sam dobacivač lopti na maksimirskoj utakmici. U to sam vrijeme, baš zbog Ardilesa, naučio sve o Tottenhamu – rekao je hrvatski 23-godišnji reprezentativac koji je te jesen 1999. godine bacao lopte aktualnim europskim prvacima: Beckhamu, Keaneu, Giggsu, Scholesu, Yorkeu, Coleu...

- Znam koliko je dobar igrač Ossie bio u vrijeme nastupanja za Tottenham. Svi ovdje govore o njemu s velikim poštovanjem. Nažalost, u Hrvatskoj je dobio otkaz - dodao je popularni Charlie.

Podsjetimo, Vedran je uoči odlaska iz Dinama isticao kako su mu najdraži klub "crveni vragovi". Nakon što je potpisao za City, na službenim stranicama maksimirskog kluba u rubrici ''klub za koji bih volio zaigrati'' umjesto United osvanulo je - City.

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:46 07.12.2009.

Navodno FIFA razmišlja da pored prevarenih Iraca na SP 2010 dodatno pozove i Hrvatsku reprezentaciju..Cijela akcija ide pod parolom pomozimo prevarenim Ircima i nemočnim Hrvatima. Navodno če Irska odmah učestvovati na World Cupu a Hrvatska če odigrati majstoricu sa Mozambikomm i LIhtenštejnom koji je bio dodat naknadno da bi vatreni na jedvite nade ušli među najbolje.

OB
-obrisani-
21:12 07.12.2009.

U školi pitala učiteljica malog Janeza koga on voli. Janez odgovori, ne volim tatu škrt je i ništa mi neda, ne volim ni brata ni seku i oni su škrti ne samo da mi ništa ne daju već mi i moje uzimaju, ja volim samo mamu. Mama je dobra i svima sve daje, tko traži taj i dobije, tko ne traži mama mu ponudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije