Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslao poruku

Ćorluka: Usrali smo sve što se moglo, ali...

Vedran Ćorluka, Hrvatska
Foto: REUTERS/Jason Cairnduff
1/6
07.10.2017.
u 09:45

Na nama je sada kada su nas svi prekrižili da pokažemo od čega smo napravljeni, poručuje Čarli.

Hrvatska će u ponedjeljak u Ukrajini pokušati izboriti bodove koji bi joj donijeli produljenje nade u nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Realno, prvo mjesto i izravan plasman teško se više mogu uhvatiti.

Stoga je potporu momčadi izrazio ozlijeđeni stoper Vedran Ćorluka kojem je teško pao novi kiks protiv Finske (1:1). 

- Držimo se zajedno, usrali smo sve što se moglo. Ali na nama je sada kada su nas svi prekrižili da pokažemo od čega smo napravljeni, primit ćemo zaslužene kritike uzdignute glave i napraviti sve da u ponedjeljak budemo Hrvatska kakvu svi zajedno zaslužujemo i kad nam ne vjeruju drugi, vjerujmo sami u sebe... Idemo Hrvatska! Još je 90 minuta ispred tebe - napisao je Ćorluka na Instagramu.

 

Komentara 21

Avatar comparator
comparator
10:30 07.10.2017.

Čarli je zakon !

DU
Deleted user
12:16 07.10.2017.

e moj corluka, umjesto da kazes jasno i glasno da je problem mnogo dublji....

VL
????
11:19 07.10.2017.

Izanalizirao sam malo tablicu najboljih drugih i stanje u grupama gdje se drugi ne zna i mogu samo reći da nam treba pobjeda, jer s remijem smo nažalost 99% najgori drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije