Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA DIJAGNOZA

Ćorluka pauzira samo tri tjedna?

corluka
AFP
17.02.2011.
u 21:02

Prema posljednjim informacijama netom pristiglim iz liječničke službe Tottenhama, oporavak Vedrana Ćorluke mogao bi potrajati do tri tjedna.

Kako nas je izvjestio dr. Zoran Bahtijarević, Vedrana je tijekom poslijepodneva pregledao dr. Mark Davies, specijalist za gležnjeve i stopala. Na osnovu rezultata jučerašnjih pretraga, odnosno usporedbe istih sa snimkama lanjske ozljede istog područja, dr. Davies je umjereni optimist.

Pokazalo se kako je Ćorlukina ozljeda ipak manje ozbiljna nego je to jučer pokazala magnetska rezonanca. Čarli će sljedeća četiri dana imati imobiliziran zglob, nakon čega slijedi postepeni povratak treninzima, a potpuni povratak na travnjak, ako ne bi bilo dodatnih komplikacija, nije isključen već i za uzvratnu utakmicu Lige prvaka, 9. ožujka protiv Milana.

Ključne riječi

Komentara 1

RO
ROKO
12:50 18.02.2011.

http://www.facebook.com/pages/We-dont-like-Gattuso/195345360494444

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije