Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI DOJMOVI

Ćorluka: Nisam došao u Lokomotiv samo zbog Bilića

Vedran Ćorluka
fclm.ru
28.06.2012.
u 14:25

– Jako sam sretan što ću ponovno igrati s Pavom. Bilo nam je sjajno u Tottenhamu. On mi je bio jedan od najboljih prijatelja – kaže Čarli

Vedran Ćorluka za stranice kluba i ruske medije iznio je prve dojmove nakon potpisa za Lokomotiv.

Kako se osjećaš?

– Jako sam sretan. Ne mogu dočekati da se pridružim momčadi i počnem s treninzima, a to će biti već u nedjelju u Sloveniji. Sad moram naći stan pa u petak letim za Hrvatsku, pakiram stvari i idem u Sloveniju.

Kako si se odlučio za Moskvu?

– Slaven Bilić je bio dovoljan razlog. Osim toga, želim igrati u ruskom prvenstvu. Tako da sam vrlo brzo donio odluku o prelasku u Lokomotiv.

Bi li prihvatio ponudu da Bilić nije trener?

– Naravno! Bilić je važan, ali nije jedini razlog zašto sam se odlučio na ovaj korak. Klub ima perspektivu i ja želim rasti s njim.

Navijači tvrde da mnogi igrači dolaze ovdje jer se nude dobre plaće.

– Ne u mom slučaju. Nisam mogao odbiti Bilića. Znam puno o Rusiji i njenom nogometu.

Jesi se savjetovao s nekim iz hrvatske reprezentacije tko igra u ruskoj ligi?

– Naravno. Pričao sam s Dujmovićem i Pletikosom i obojica su mi rekli da je Lokomotiv veliki klub s velikim ciljevima. Pričali su mi i o ruskom prvenstvu. Rekli su da je to vrlo intenzivno natjecanje i da svake godine privlači sve više vrhunskih igrača.

U Lokomotivu ga čeka prijatelj iz Tottenhama Roman Pavljučenko.

– Jako sam sretan što ću ponovo igrati s Pavom. Bilo nam je sjajno u Tottenhamu. On mi je bio jedan od najboljih prijatelja.

Što misliš o Rusiji i Moskvi?

– Rusija je za mene posebna zemlja, ovdje sam debitirao za hrvatsku reprezentaciju. No, teško je upoznati grad kad idete samo do stadiona i natrag na avion. Sad sam vidio da je jako velik grad s ludim prometom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije