Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog udarca u glavu

Ćorluka nije bio pri svijesti

corluka
Dalibor Urukalović/Pixsell
09.10.2011.
u 09:24

Vedran Ćorluka je, po zaduženjima prije utakmice, trebao čuvati Samarasa u prekidima. No, Samaras je u 71. minuti bio sam ko' duh, primio loptu i svladao Pletikosu

I za vrijeme ubacivanja iz kuta je desetak sekundi ranije Samaras bio sam na istoj poziciji. U taboru reprezentacije ne mogu doći k sebi pitajući se gdje je bio Ćorluka, a njegovo ostavljanje Samarasa povezuju s ozljedom glave, odnosno puknutom arkadom. Dr. Jurica Rakić objasnio je zbog čega je Ćorluka izašao:

- I da mu nije puknula arkada, dobio je jak udarac u glavu. Nije mogao nastaviti, bio je dezorijentiran, nije bio pri čistoj svijesti! I to ga je onemogućilo u igri i racionalnom rasuđivanju – kaže dr. Rakić.

Ćorluka bi trebao biti spreman za Letoniju, kao i Kranjčar i Mandžukić koji imaju blaže tegobe. Sigurno neće igrati u utorak Nikola Kalinić, ozljeda zgloba je neugodna i bolna. Igrači su teško primili poraz, hotel Eden sad baš i nije poželjna destinacija. Pognute glave i stotinu pitanja bez odgovora. Slaven Bilić održao je sastanak prije treninga u Rovinju. Što im je mogao reći? Ništa pametno, ovo su najgore situacije u kojima je teško dići glavu.

Ključne riječi

Komentara 18

CA
carpediem
10:14 09.10.2011.

Za taj grubi prekrsaj je Grcki igrac dobio samo zuti karton a to je bio tamno crveni karton ali sudio je Englez koji nas ne obozava i navlacio je na Grke. Sjetimo se crvene karte protiv Engleza u Zagrebu sto je dobio Robert kovac. A HNS sa Mamicem i Markovicem ce sutiti i nece protestirati kod UEFE jer oni volu Platini a to ce biti samo dobar znak drugim drzavama da ce moci nase igrace udarati koliko mogu i koliko im je drago pa ako budu gubili protiv nas onda smiju i ragby igrati a ne nogomet a Hrvatski igrac ako bude napravio neki prekrsaj bit ce odmah kaznit. HNS mora stititi svoje igrace i ovdje napraviti veliki Protest . Samo svi znamo, HNS to nece uraditi.

BA
babaluj
11:07 09.10.2011.

Ćorluku je trebalo zamijeniti nakon udarca u glavu,pa ne bismo popili tako jeftin gol.

JA
jadre
13:20 09.10.2011.

No, da je trener najgori na svijetu, ne mogu oprostiti onom igraču koji ne ostavlja srce na terenu kada igra za Hrvatsku, pa ako pristup nije maksimalan, onda su za to odgovorni igrači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije