Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNO

Ćorluka i suigrači posjetili bolesnu djecu

Vedran Ćorluka
Mišo Lišanin
23.12.2009.
u 13:03

Tottenhamovi nogometaši i uoči ovogodišnjeg Božića nastavljaju s hvalevrijednim humanitarnim akcijama. Igrači, među ostalim, posjećuju djecu u bolnicama, a tako je bilo i u srijedu.

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je s još dvojicom suigrača, Tomom Huddlestoneom i Sebastienom Bassongom, te trenerom Cliveom Allenom, posjetio bolnicu Princess Alexandra u Harlowu.

Djeci su podijelili darove i autograme i fotografirali se s njima i tako im barem malo uljepšali bolesničke dane.

- Mnoga će od ove djece provesti i Božić u bolnici i zato im je posjet najdražih nogometaša stvarno uljepšao dan - rekla je ravnateljica dječjeg odjela Debbie Twist.

- Fantastično je što Tottenhamovi igrači imaju volje izdvojiti vremena iz svoje naporne rutine i doći u posjet. Nadam se da im je pogled na vesela dječja lica bio poseban kao što je djeci bio njihov dolazak - dodala je Twist.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije