Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Ćorić se vratio na klupu, Roma slavila protiv Empolija

Edin Džeko
Foto: Reuters/Pixsell
06.10.2018.
u 22:42

Juventus je na vrhu ljestvice sa 24 boda, devet više od drugoplasiranog Napolija koji ima utakmicu manje. Roma ima 14 bodova iz osam utakmica.

Nogometaši Rome slavili su s 2:0 (1:0) na gostovanju kod Empolija, u posljednjoj utakmici subotnjeg programa osmog kola Serie A, te su svojom trećom uzastopnom prvenstvenom pobjedom privremeno stigli do trećeg mjesta na ljestvici sa 14 bodova. 

Rimljane je u vodstvo doveo N'Zonzi u 36. minuti. Domaća momčad je mogla do izjednačenja u 58. minuti, ali je Caputo potpuno promašio kazneni udarac i poslao loptu visoko preko vrata. Pobjedu Rome potvrdio je Edin Džeko pogotkom u 85. minuti.

Nekadašnji igrač zagrebačkog Dinama Ante Ćorić prvi se put našao među Rominim pričuvnim igračima nakon što je od trećeg kola bio izvan sastava, ali mu trener Eusebio Di Francesco u ovom dvoboju nije odlučio dati priliku za prve minute u Serie A.

Juventus je na vrhu ljestvice sa 24 boda, devet više od drugoplasiranog Napolija koji ima utakmicu manje. Roma ima 14 bodova iz osam utakmica, a Fiorentina, Inter i Sassuolo imaju po 13 bodova iz sedam nastupa. U zoni ispadanja su Empoli (5), Frosinone (1) i Chievo (-1). 

>> Pogledajte i video: Vlašićev preporod u Moskvi

Ključne riječi

Komentara 1

5A
5_ak
23:51 06.10.2018.

Neznak kak bi neko mogel igrat za Romu ak nije mogao u Dinamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije