Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI BOD HRVATSKOJ

Ćorić nasmijao objašnjenjem: Predsjednica je bila malo nervozna...

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
23.11.2018.
u 16:46

- Vidio sam da je predsjednica bila malo nervozna pa sam odlučio sve riješiti u tri seta - našalio se Borna budući da je meč s tribina pratila predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Hrvatska teniska reprezentacija povela je s 1:0 protiv Francuske u finalu Davis Cupa koje se igra u Lillu. Prvi bod Hrvatskoj donio je Borna Ćorić ekspresno svladavši 31-godišnjeg Jeremyja Chardyja sa 6-2, 7-5, 6-4 nakon dva sata i 19 minuta igre.

- Vidio sam da je predsjednica bila malo nervozna pa sam odlučio sve riješiti u tri seta - našalio se Borna budući da je meč s tribina pratila predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Borna je danas igrao odlično.

- Nikad prije meča nisam osjećao takvu nervozu, ali me sve prošlo kad sam izašao na teren. Odmah sam osjetio da igram dobro i to mi je bilo najvažnije. 

I servis je funkcionirao.

- Protivnik je imao samo dvije break-lopte, ostalo je sve bilo super.

Ćorić je tijekom meča zatražio medicinski time-out.

- Ništa zabrinjavajuće, muči me bedreni mišić, ali sam taj potez napravio da mi to prođe i da bi ga fizioterapeut izmasira.

U drugom meču sedmi tenisač svijeta Marin Čilić borit će se protiv Jo-Wilfrieda Tsonge.

- Siguran sam da će Čilić pobijediti i da će odigrati sjajan meč.

>> Pogledajte što su naši igrači rekli uoči meča

 

Komentara 12

HR
Hrvatska
17:45 23.11.2018.

Kolinda kraljica.

GO
Gomila
19:42 23.11.2018.

Srboslavci zavijaju kao gladni vukovi

GO
Gomila
19:41 23.11.2018.

Ponosna kraljica hrvata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije