Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Halle

Ćorić izbacio Seppija za polufinale gdje ga čeka Bautista

Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.06.2018.
u 20:03

Ćorić je protiv Seppija odigrao odličan dvoboj tijekom kojega svom suparniku nije dopustio niti jednu priliku za 'break'

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u polufinale ATP turnira u Halleu, on je u četvrtfinalu nadigrao Talijana Andreasa Seppija sa 7-5, 6-3 nakon sat i 24 minuta igre.

Ćorić je protiv Seppija odigrao odličan dvoboj tijekom kojega svom suparniku nije dopustio niti jednu priliku za 'break', dok je od stalno prijetio oduzimanjem servisa te je na kraju iskoristio tri od osam 'break-lopti'.

Borna Ćorić
1/4

Četiri od pet 'break-lopti' Ćorić je propustio u prvoj polovici prvog seta, prvu kod rezultata 2-2 kada je nakon odlično izrađenog poena za par centimetara poslao volej u aut, a još tri kod rezultata 3-3 koda je imao 0-40 na Talijanov servis. Ipak, te propuštene prilike nisu ga omele već je kod rezultata 5-5 napokon uspio pronaći recept za oduzimanje suparnikova servisa pogodivši sjajni passing.

Odmah na početku drugog seta Ćorić je još jednom oduzeo servis Seppiju, tu prednost držao do 5-3, a onda je Talijan još jednom popustio na svom početnom udarcu kada je servirao za ostanak u meču.

Ćorićev suparnik u polufinalu bit će Španjolac Roberto Bautista koji je sa 6-3, 6-7 (6), 6-3 pobijedio Rusa Karena Hačanova. Drugi polufinalni par čine Švicarac Roger Federer i Amerikanac Denis Kudla.

Komentara 2

Avatar Django
Django
21:12 22.06.2018.

Prava je šteta da je zbog nogometa tenis potpuno izvan fokusa. Čorić igra ovaj turnir jako dobro.

DH
dalibor.hren
07:06 23.06.2018.

Je li počeo sazrijevati???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije