Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Indian Wells

Ćorić čeka Karlovića ili Ebdena

Borna Ćorić
Foto: Pixsell/Reuters
06.03.2019.
u 10:28

Čili će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz dvoboja Japanca Tara Daniela i Srbina Dušana Lajovića

Hrvatski tenisač Borna Ćorić, koji je postavljen za 11. nositelja ATP turnira serije 1000 u Indian Wellsu i slobodan je u prvome kolu, u drugom kolu čeka pobjednika dvoboja Zagrepčanina Ive Karlovića (ATP - 89.) i Australca Matthewa Ebdena (ATP - 49.), odlučeno je ždrijebom održanim u noći s utorka na srijedu po srednjoeuropskom vremenu.

Marin Čilić je deseti nositelj te je baš kao i Ćorić slobodan 1. kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz dvoboja Japanca Tara Daniela (ATP - 71.) i Srbina Dušana Lajovića (ATP - 45.).

Ćorić u Indian Wellsu brani prošlogodišnje polufinale u kojem je tijesno poražen od Rogera Federera, dok će Čilić pokušati nadmašiti svoj najbolji rezultat na prvom turniru u sezoni iz Masters 1000 serije, koji je ostvario 2016. godine kad je došao do četvrtfinala.

U četvrtfinalu je na BNP Paribas Openu jednom bio i Ivo Karlović, kojega je 2011. u 'tie-breaku' trećeg seta zaustavio tadašnji broj 1 Rafael Nadal.

Glavni turnir tenisača započinje u četvrtak, dok tenisačice kreću s prvim kolom u srijedu. Od 20 sati Petra Martić (WTA - 38.) će igrati protiv Poljakinje Magde Linette (WTA - 92.), a u slučaju pobjede ide na sedmu nositeljicu, Nizozemku Kiki Bertens.

Donna Vekić (WTA - 26.) je kao 28. nositeljica slobodna u 1. kolu, a u drugom čeka pobjednicu dvoboja Amerikanke Taylor Townsend (WTA - 89.) i Belgijke Ysaline Bonaventure (WTA - 144.).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije