Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP TENIS

Ćorić bez pomaka, Đoković smanjio zaostatak za Nadalom

Borna Ćorić i Marin Čilić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
13.01.2020.
u 13:03

U Top 10 dogodila se još jedna zamjena mjesta: Roberto Bautista Agut se vratio na deveto mjesto, a Francuz Gael Monfils je opet deseti.

Borna Ćorić ostao je na 28. mjestu, a Marin Čilić je pao za jedno mjesto i opet se nalazi na 39. poziciji pojedinačne ATP ljestvice, na kojoj je Novak Đoković nakon trijumfa na ATP kupu s reprezentacijom Srbije smanjio zaostatak za vodećim tenisačem svijeta Rafaelom Nadalom na 520 bodova.  

Nadal je probio granicu od 10.000 bodova (10.235), ali mu se Đoković (9715) približio uoči Australian Opena na kojem će srpski tenisač braniti prošlogodišnji naslov. Treći je Roger Federer (6590), a na četvrto mjesto probio se Rus Danil Medvjedev (5960) preskočivši Austrijanca Dominica Thiema (5890).

U Top 10 dogodila se još jedna zamjena mjesta: Roberto Bautista Agut se vratio na deveto mjesto, a Francuz Gael Monfils je opet deseti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije