Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRUPNA FAZA

Copa America: Ovo je pet trenutaka za pamćenje

Neymar
Reuters/PIXSELL
24.06.2015.
u 10:15

U glavnim ulogama su Falcao zbog simuliranja, Duwayne Kerr koji očajno igra glavom, Firmino zbog promašaja, a posebno se pamte selfie Browna i Messija te Neymarovo divljanje.

Copa America ušla je u završnu fazu i za prolaz dalje će između 25. i 27. lipnja igrati osam momčadi, koje su ostavile najdublji trag. A pod to spadaju i sjajni pogoci, kao i potezi za pamćenje. A nisu svi baš pozitivni...

Bilo ih je pregršt pa se teško bilo odlučiti samo za pet najboljih. U glavnim ulogama su Falcao zbog simuliranja, Duwayne Kerr koji očajno igra glavom, Firmino zbog promašaja, a posebno se pamte selfie Browna i Messija te Neymarovo divljanje.

Dok čekamo prvi susret četvrtfinala, onaj između Čilea i Urugvaja, prisjetimo se na Goal.com kroz snimke najboljih trenutaka.

>> Neymar otišao kući, ali Brazilci imaju novog heroja – Robinha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije