Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska
Povratak na članak

Čop zabio u 4:1 pobjedi Malage, Halilovićev Gijón ostao u ligi

Malaga je završila na osmom mjestu španjolske nogometne lige, a Halilovićev Gijón je osigurao ostanak u španjolskoj ligi

Komentari 5

Avatar oliver 7
oliver 7
22:38 15.05.2016.

Naslov treba glasiti ...Gijon ostao u ligi ...zahvaljujuci sportskom odnosu aBetisa a nesportskom Viljareala i Sevilje ...

VL
DA
Dankoo
22:43 15.05.2016.

halil bi trebo sad ostaz u gijonu u najjačoj ligi, nema smisla da si reže minutažu u nekom jačem klubu tipa sevilla

VL
KU
kupatilo
03:16 16.05.2016.

Cop u repku.A umjesto koga.Stoces sa Mandzukicem i Kramaricem,kalinicem a ima ih jos.Cop nije los decko al treba se dokazati jos i jos.Mesi ili Ronaldo u dvoje utalmice daju 7 golova a on u cjelom prvenstvu a u Francuskoj bi ti stavio njega kontra njih.Ma bas smo smjesni.

VL
DU
Deleted user
22:33 15.05.2016.

cop u repku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.