Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAŠALIĆ: VELIKO PRIZNANJE

Čop: Vjerujem da ćemo Marcelo i ja izboriti mjesto u reprezentaciji

Marcelo Brozović i Duje Čop
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
14.05.2014.
u 12:09

– Mislim da je svakom igraču čast dobiti priliku braniti boje reprezentacije, a posebno kada se radi o najvažnijem reprezentativnom natjecanju – rekao je Brozović.

Na širem popisu izbornika Nike Kovača našla su se dva prvotimca Dinama, Marcelo Brozović i Duje Čop. Veznjak i napadač "plavih" ne skrivaju oduševljenje pozivom.

– Naravno da sam sretan jer me izbornik odlučio uvrstiti na preliminarni popis za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Mislim da je svakom igraču čast dobiti priliku braniti boje reprezentacije, a posebno kada je riječ o najvažnijem reprezentativnom natjecanju. Trebamo i Duje i ja još puno raditi, ali naravno da ovako nešto kod nas stvara ogromno veselje – rekao je Brozović za službene stranice Dinama, dok je prvi "topnik" HNL-a Čop dodao:

– Mislim da je poziv u reprezentaciju uvijek potvrda kvalitetnih igara i utakmica i jako mi je drago što sam na popisu za Brazil. Naravno, to nije konačni popis i trebamo još pričekati listu od 23 igrača koji idu na put boriti se za Hrvatsku, ali vjerujem da ćemo Marcelo i ja izboriti mjesto u reprezentaciji.

Oduševljen pozivom bio je i Hajdukov Mario Pašalić:

– Saznao sam iz medija da me izbornik pozvao, to je veliko priznanje i meni i klubu za dobre igre u ovoj sezoni i trudit ću se opravdati ukazano povjerenje.

– Idem korak po korak i vidjet ćemo što će biti na kraju. Nema potrebe za neke velike najave u ovom trenutku. Na meni je da dobro radim, a sve drugo prepustit ću stručnom stožeru.

>> Ovo je 30 Kovačevih 'ratnika' za SP u Brazilu! Iznenađeni?

Komentara 3

MI
mirko0410
12:41 14.05.2014.

a umjesto koga bi ti na SP?

DE
derin
16:28 14.05.2014.

Brozović da, čop ne, taj da ga mamić nije ugurao ne bio ni među top 50, a petrić, kalinić, benko, kramarić, sve bolji od njega.

SA
santos008
16:40 14.05.2014.

Oba ova na slici ne vrijede ni vrece krumpira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije