Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO NA VAPAJ

Conor McGregor ganuo toplom porukom: Evo što je poručio teško bolesnom dječaku

MMA: UFC 264-McGregor vs Poirier
Gary A. Vasquez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
19.08.2021.
u 21:14

- Moj brat se više od pet godina bori s bolesti bubrega, prošao je mnogo operacija i uz sve to pobijedio koronavirus prije dva tjedna.

Kad čujete ime Conor McGregor najčešće pomislite na kontroverze, prostakluk, nasilje... ali taj Irac ipak ima dobro srce, sjeća se otkud dolazi, cijeni navijače i jednom zapravo malom gestom uspio je uljepšati teške trenutke bolesnom dječaku.

Iako mu je trebalo vjerojatno samo pokoja minuta, ako i toliko, da na društvenim mrežama odgovori na vapaj fana, on će to pamtiti cijelog života.

- Hej, @TheNotoriousMMA (nadimak McGregora na Twitteru, op.a.)! Moj brat se više od pet godina bori s bolesti bubrega, prošao je mnogo operacija i uz sve to pobijedio koronavirus prije dva tjedna. On je borac, baš kao ti, i bez obzira na sve svakog se jutra budi s osmijehom na licu. Možeš li mu uputiti nekoliko riječi ohrabrenja?

Napisao je to Jesus Rodriguez, mlađi brat bolesnog Conorova navijača. Irac je, na ugodno iznenađenje mladića iz SAD-a, odgovorio na tweet!

- Respekt za tebe Jesuse jer stojih uz brata cijelo vrijeme! Pokazat ću ovo sinu i reći mu da se tako braća moraju ponašati! Respekt! Reci bratu da ostane jak i da sluša liječnike. Bog vas blagoslovio!

 

 

 

U "moru" negativnih objava, svađalačkih tonova i negativnosti koje su dio imidža ovog MMA borca, osvježavajuće je vidjeti nešto ovak ljudski, dobroćudno i motivirajuće.

>>> Susret Stipe Miočića i Conora McGregora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije