Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došlo do promjena

Connor Cameron sporazumno otišao, evo tko je novi trener Medveščaka!

Medveščak - Dornbirn
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
24.12.2017.
u 09:36

Klub i glavni trener Connor Cameron zajednički su dogovorili završetak suradnje prije kraja sezone. Cameron ima određene obiteljske obaveze zbog kojih se mora vratiti prije vremena u Kanadu

Dosadašnji glavni trener medveščakove EBEL momčadi Connor Cameron dogovorio je s vodstvom Kluba raskid Ugovora. Razilaženju je prethodila želja glavnog trenera Camerona da se vrati u Kanadu zbog obiteljske situacije kao i niz loših rezultata u posljednje vrijeme.

«Klub i glavni trener Connor Cameron zajednički su dogovorili završetak suradnje prije kraja sezone. Cameron ima određene obiteljske obaveze zbog kojih se mora vratiti prije vremena u Kanadu, a obzirom na lošiji rezultata u posljednje vrijeme odlučili smo učiniti ovu promjenu u našoj EBEL momčadi. Cameronu zahvaljujemo na suradnji i želimo uspjeh u daljnjoj karijeri te sve najbolje njegovoj obitelji», pojasnio je medveščakov sportski direktor  Aaron Fox.

Cameron je medveščakovu EBEL momčad preuzeo u srpnju ove godine i vodio je kroz pet pripremnih i 30 utakmica regularnog EBEL prvenstva s ukupnim omjerom od 18 pobjeda i 19 poraza. Cameron se momčadi Medveščaka prvi put pridružio u KHL sezoni 2016./17. kao prvi pomoćni trener tadašnjeg glavnog trenera Gordya Dwyera. Povratkom u EBEL i odlaskom Dwyera u Dinamo Minsk Cameron je preuzeo Medveščakovu prvu momčad.

Na Cameronovo mjesto dolazi zagrebačkoj publici već od prije dobro poznat trenerski veteran, amerikanac Douglas Bradley. Bradley je u Medveščaku bio od 2009. do 2011. kada je obavljao nekoliko klupskih funkcija. U sezoni 2009./10. bio je medveščakov Direktor hokejskih operacija i Sportski direktor. U sezoni nakon toga radio je kao pomoćnik glavnog trenera Teda Satora, od kojeg je u sredini sezone, također nakon niza poraza i lošeg plasmana momčadi na ligaškoj ljestvici, preuzeo momčad kao glavni trener. Nakon Medveščaka radio je kao pomoćnik glavnog trenera u Wheeling Nailersima u ECHL-u (2013. - 2015.), a zatim kao glavni trener u mađarskom DVTK Jegesmedvek zvanih Polarni medvjedi. Bradley ima bogato EBEL iskustvo, uz Medveščak bio je i trener slovenskih Jesenica i austrijskog Innsbrucka.

Medveščak - Dornbirn
1/13

«Postigli smo dogovor o povratku Douga Bradleya u Medveščak. Bradley sa sobom donosi bogato iskustvo vođenja momčadi u EBEL-u te ima vrstu energije i karaktera za koji vjerujemo da će potaknuti naše igrače da budu uspješniji, da igraju u skladu sa svojim stvarnim potencijalom. Vjerujemo kako imamo odličnu momčad, momčad koja može I koja želi izboriti doigravanje i dovoljno je vremena da ostvarimo taj plan i da promijenimo poredak na ljestvici u našu korist”, najavio je Fox

Bradley će se momčadi pridružiti 26. prosinca u Villachu, a vodit će je kao trener na domaćoj utakmici  protiv Graza 28. prosinca u Zagrebu. Do Bradleyeva dolaska i preuzimanja momčad vode dosadašnji pomoćni treneri Dylan Beston i Carter Beston – Will koji ostaju u Klubu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije