Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALMÖ BRILJIRA

Čolakova fenomenalna forma se nastavlja! Zabio gol i asistirao za dva u pobjedi

Bratislava: Sraz Slovačke i Hrvatske u kvalifikacijskom susretu za nogometni SP 2022.
Slavko Midzor/PIXSELL
25.09.2021.
u 19:57

Ovom pobjedom Malmo se bodovno izjednačio s Djurgardenom i AIK-om iz Stockholma na vrhu ljestvice, sva tri sastava imaju po 41 bod.

Hrvatski reprezentativni napadač Antonio-Mirko Čolak bio je strijelac jednog i asistent za dva gola u 5:1 (2:1) domaćoj pobedi Malmoa protiv Orebra u susretu 21. kola švedskog nogometnog prvenstva.

Čolak je doveo svoju momčad u vodstvo od 2:1 u 45. minuti, da bi asistirao naliću i Bergetu za četvrti i peti gol Malmoa u 69., odnosno 75. minuti.

Bio je ovo deveti prvenstveni pogodak Čolaka ove sezone, a naš je napadač igrao do 88. minute.

Ovom pobjedom Malmo se bodovno izjednačio s Djurgardenom i AIK-om iz Stockholma na vrhu ljestvice, sva tri sastava imaju po 41 bod, ali Malmo je odigrao susret više, dok je Orebro pretposljednji, 15. sa 16 bodova.

>>> Izbornik Dalić objasnio kako se dolazi do poziva u reprezentaciju

Komentara 4

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
20:53 25.09.2021.

Colak zabija Örebru koi je predzadnji,za vece klubove jos ce se cekati.,

DU
Deleted user
20:02 25.09.2021.

Točno Malmo FF se bodovno izjednačio sa Djurgården i AIK ali ima jednu tekmu više idigranu od njih (21 resp 20). U ponedeljak se završava 21 kolo.

WE
weAreCro
22:21 25.09.2021.

Brate mili raspisali ste se o tom colaku kao da igra u najmanju ruku u nekom od top 10 eu klubova. Pa igra u Malmo ljudi dragi koji je u rangu Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije