Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Čolak dvostruki strijelac za Darmstadt, poraz Borussije D.

Antonio Čolak
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.10.2016.
u 21:10

Hrvatski napadač Andrej Kramarić bio je asistent za vodeći gol Hoffenheima, kojeg je u 11. minuti postigao Sandro Wagner

U 6. kola Bundeslige Hoffenheim je u gostima svladao Ingolstadt sa 2:1, a hrvatski napadač Andrej Kramarić bio je asistent za vodeći gol Hoffenheima, kojeg je u 11. minuti postigao Sandro Wagner.

 Još je nekoliko puta Kramarić zaprijetio vratima Ingolstadta. U 19. i 65. minuti vratar je zaustavio njegov udarac, a u 89. minuti pogodio je stativu. Kramarić je očito u dobroj formi, jer treba reći da je u prethodna dva kola bio strijelac. 

Drugi gol za Hoffenheim postigao je Kerem Demirbay u 35. minuti, a utješni pogodak za Ingolstadt zabio je Lukas Hinterseer u sudačkoj nadoknadi iz penala (90+5).

 Hrvatski napadač 23-godišnji Antonio Čolak, koji je nastupao za kadetsku i juniorsku reprezentaciju Hrvatske, bio je dvostruki strijelac za Darmstadt (19-pen, 73) u remiju 2-2 protiv Werdera.

Vodeći Bayern na svom je stadionu neočekivano remizirao protiv Kölna, bilo je 1:1. Bayern je imao čak 26 udaraca po golu protivnika, ali samo je jednom lopta odsjela u mreži, a strijelac je bio Joshua Kimmich u 40. minuti. Remi Koelnu donio je Anthony Modeste u 63. minuti.

 Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u gostima kod Freiburga poražen je 0:1 golom Vincenza Grifa (4).  Hrvatski napadač Ante Rebić, koji je u prošlom kolu bio asistent za izjednačujući gol u remiju 3:3 protiv Herthe, nije bio u sastavu Eintrachta.

 Hertha je dobila Hamburger s 2:0, a reprezentativac BiH Vedad Ibišević opet je bio dvostruki strijelac za berlinski klub (29, 70-pen). Hrvatski napadač Alen Halilović igrao je za HSV od 60. minute.

U posljednjoj subotnjoj utakmici Bayer Leverkusen je na domaćem terenu pobijedio Borussiju Dortmund sa 2:0.

Za Leverkusen su zabili Admir Mehmedi (10) i Javier Hernández Chicharito (79), dok hrvatski branič Tin Jedvaj nije bio u sastavu "apotekara".

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 1

Avatar Dario Horvatić
Dario Horvatić
07:44 02.10.2016.

Ovaj lik, em što nisi tursko prezime (Čolak = onaj koji nema ruku), on čak i izgleda k'o Turčin. Bez da gledam u Google, kladim se da je lik iz Bosne... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije