Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometaševa borba

Klasnić se trudi živjeti normalno! Ide na svadbu, hakla...

Ivan Klasnić
Foto: Dalmacijanews
1/3
01.10.2016.
u 17:37

– Nije sve tako dramatično kako se piše. Normalno mi je da sam zanimljiv medijima, ali bih volio i molio da se poštujete moja privatnost – rekao je Ivan

Nije sve tako dramatično kako se piše. Normalno mi je da sam zanimljiv medijima, ali bih volio da se poštuje privatnost, rekao je Ivan

Ivan Klasnić (36) je u Splitu! Sve je iznenadila činjenica da bivši hrvatski nogometni reprezentativac nije u bolnici na aparatima. Naime, pisanje da se Ivan bori za život je pretjerano, nijednog trenutka situacija nije bila toliko ozbiljna. Dramatične objave (Večernji list je tu ipak bio umjereniji jer je imao pravu informaciju op. p.) proteklih dana Klasnić je želio demantirati. Naime, u četvrtak kasno navečer pojavio se u Dioklecijanovu gradu te je viđen na nekoliko mjesta. Najprije s bajkerima, a nakon toga i u kik-boksing klubu. I na taj način bivši je centarfor želio pokazati da njegovi problemi s bubrezima nisu baš toliko opasni.

U očekivanju liječenja

– Nije sve tako dramatično kako se piše. Normalno mi je da sam zanimljiv medijima, ali bih volio i molio da se poštujete moja privatnost – rekao je Ivan u jednom društvu proteklih dana.

Istina je da je bubreg koji je primio od svojeg oca Ivana nakon devet godina ipak počeo otkazivati. Nije to nešto što je nekadašnjeg nogometaša, a danas nogometnog menadžera iznenadilo jer, nakon što je primio taj bubreg, znao je da postoji vijek trajanja. Zbog toga se na fotografijama može i uočiti da je Ivan podbuhao. U ovom trenutku Ivan i obitelj razmišljaju što učiniti, no sasvim je sigurno da će Klasnić morati pričekati kvalitetnog donora i podvrgnuti se novoj transplantaciji. Posljednjih se dana na raznim društvenim mrežama i u medijima javljaju ljudi koji su voljni pomoći nekadašnjem nogometašu. No, naravno, Ivan i obitelj već imaju dugogodišnje iskustvo s tim problemom, u kontaktu su s vrhunskim liječnicima i nema dvojbe da će se u dogledno vrijeme naći rješenje za ovaj Ivanov problem. Zasad se samo čeka da počne taj proces i nakon toga liječenje.

Do tada, Klasnić pokušava živjeti najnormalnije, želi da u njegovoj okolini i među najbližima bude normalna atmosfera koliko je god to moguće.

Ivan je u Zagreb stigao još u četvrtak prijepodne, došao je u posjet svojoj obitelji koja živi u zagrebačkoj Dubravi. Poslijepodne je otišao u zagrebački Arena centar, prošetao se, popio kavu i popodne krenuo prema Splitu. Glavni razlog njegova dolaska u Hrvatsku ovoga tjedna jedna je svadba koja će se održati u subotu navečer u Metkoviću. Tamo će Ivan biti sa svojim najbližima i pokušat će se malo opustiti i zabaviti. Naravno, pritom će se striktno pridržavati propisanog jelovnika. U njemu nema teških namirnica. Prije nekoliko dana Ivan je u Njemačkoj igrao mali nogomet i pri jednom se startu malo ozlijedio. Preciznije, malo je istegao ligamente, ali ipak pokušava ostati u kakvoj-takvoj kondiciji. Naravno, pritom izbjegava kontakte u igri.

Skijao je na vodi

Ivan je relativno aktivan i na društvenim mrežama pa tako dosta često objavljuje fotografije i kratka videa. Na svom Instagram-profilu tako je otkrio da je sa svojom desetogodišnjom kćeri Fabiene Collen u okolici Hamburga skijao na vodi. Najveći dio svog vremena provodi s kćeri, posebno nakon razvoda od supruge Patrizije. Ivan se bez obzira na poteškoće sa zdravljem najnormalnije kreće, uživa u obiteljskom okruženju i bavi se menadžerskim poslom.

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
18:00 01.10.2016.

bome nije lako zivjeti kad znas da to organ otkazuje... drz se Ivane!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije