Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propao transfer

Club Brugge našao drugog golmana, Eduardo zasad i dalje ostaje u Dinamu

Eduardo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.12.2015.
u 19:25

Belgijci su angažirali vratara francuskog Angersa, 32-godišnjeg Ludovica Butellea na 2,5 godina.

Dinamov vratar i trenutačno zamjenik kapetana Domagoja Antolića bio je blizu odlaska iz Maksimira, ali čini se da ništa od toga. Naime, Eduardo je sam u klub donio ponudu, riječ je bila o ponudi belgijskog Club Bruggea. Ili ta ponuda nije zadovoljila plave ili su pak predugo čekali s odgovorom, taj je transfer propao. Naime, Brugge je angažirao dosadašnjeg vratara francuskog Angersa, 32-godišnjeg Ludovica Butellea koji će potpisati ugovor na 2,5 godine.

Možda je to i dobro rješenje za Dinamo, Eduardo je iskusan vratar, ima karakteristike vođe, iako je imao nekoliko grešaka (a koji ih golman nema), njegov ostanak je dobitak za Dinamo. Pogotovu bude li i dalje imao motiva igrati pred praznim stadionima i čekati novu Ligu prvaka zbog koje je većina stranaca i došla u Dinamo.

Plavi od vratara još imaju Ježinu, Mikulića, a priključen je i čudesno nadareni Andrijan Šemper. Da, i Livaković je kao golman Dinama na posudbi u Zagrebu.

>>Pinto jedan od najisplativijih stranaca, odličan posao je i Soudani kojega žele Englezi

Komentara 7

MA
..Marsijanac
19:28 30.12.2015.

Tesko je vratare prodati ,a tako ce biti i sa Eduardom.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
19:34 30.12.2015.

Mislim da hajdugovci navijaju da ode hehe

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:51 30.12.2015.

Se to autor članka lagano sprda il se meni čini ? Kaznimo ga novom ligom prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije