Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA MADRID

Clijsters želi biti spremna za Roland Garros

Kim Clijsters
Reuters
04.05.2010.
u 14:38

Na ogledu Fed Cupa između Belgije i Estonije prije dva tjedna ozlijedila se Kim Clijsters, trenutačno 11. igračica na WTA-ljestvici.

Napuknuo joj je mišić u lijevom stopalu, a liječnici su najavili da bi potpuna rehabilitacija trebala trajati šest tjedana. No, toliko dugo Clijsters vjerojatno neće biti bez reketa jer već 23. svibnja započinje drugi Grand Slam turnir godine, Roland Garros u Parizu, gdje najbolja belgijska tenisačica želi nastupiti.

WTA turnir u Madridu, koji počinje idućeg ponedjeljka (8. svibnja), Clijsters će sigurno propustiti, a kako navodi njezin glasnogovornik trenutačno je na intenzivnoj rehabilitaciji ne bi li Roland Garros dočekala spremna.

Podsjetimo da je na svom prvom Grand Slam turniru nakon povratka, na US Openu prošle godine, Clijsters osvojila pehar pobjednice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije