Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI SE POSVETITI TRENINZIMA

Clijsters otkazala Fed Cup

Kim Clijsters
Reuters
25.01.2010.
u 18:20

Belgijska tenisačica Kim Clijsters neće nastupiti za svoju zemlju u dvoboju 1. kola Svjetske skupine II Fed Cupa protiv Poljske koji je na rasporedu 6. i 7. veljače.

Clijsters je teško poražena u 3. kolu Australian Opena od Ruskinje Nadežde Petrove 6-0, 6-1 i otkazala je nastup u Fed Cupu, a Belgijski teniski savez priopćio je da je razlog tomu što se “igračica želi posvetiti treninzima”.

Za Belgiju protiv Poljske neće nastupiti niti Justine Henin koja je obrazložila da joj termin održavanja Fed Cup dvoboja dolazi prerano za povratak natjecateljskom tenisu iza Australian Opena pa će tako belgijsku ekipu predvoditi Yanina Wickmayer, 16. tenisačica WTA ljestvice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije