Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CLAUDIO RANIERI:

Leicester City je kao Forrest Gump, samo trčimo i trčimo

Leicester City
Reuters/PIXSELL
24.12.2015.
u 23:59

'Imam puno povjerenje u ovu momčad jer se prošle sezone u posljednja dva mjeseca spasila od ispadanja, to znači da je izdržljivost fantastična.'

Tom Hanks je vjerojatno ulogu karijere imao u ulozi Forresta Gumpa u istoimenom filmu. Glumio je mentalno zakinutog mladića koji je usprkos tome napravio velike stvari u životu, a lika je karakteriziralo neumorno trčanje.

I trener Leicester Cityja Claudio Raineri u posljednjem javnom nastupu usporedio je svoju momčad upravo s Forrestom Gumpom.

- Imam puno povjerenje u ovu momčad jer se prošle sezone u posljednja dva mjeseca spasila od ispadanja, to znači da je izdržljivost fantastična. Zašto ne bismo nastavili trčati, trčati i trčati? Mi smo poput... Forresta Gumpa! Eto vam naslova - rekao je Claudio Ranieri na konferenciji za medije.

Leicester je prvi na ljestvici, a pogled u prošlost nudi optimizam. Naime, pet od posljednjih šest momčadi koje su bile vodeće na Božić su na kraju i osvojila naslov prvaka, to nije uspjelo samo Liverpoolu u sezoni 2013/14. Također, samo jedna momčad nije bila u top četiri kada je bila vodeća, bila je to Aston Villa davne 1999. To znači da bi Leicester mogao igrati Ligu prvaka, a prošle godine u ovo doba bio je posljednji na ljestvici.

>> Liverpoolov Jürgen Klopp otkrio tajnu uspjeha Leicester Cityja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije