Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE S REPREZENTACIJOM

Članu stožera vatrenih utvrđena preboljena infekcija

Zagreb: Hrvatska ugostila Švedsku u 3. kolu Lige nacija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
14.11.2020.
u 17:17

Tako je navedeni član stožera "oslobođen" izolacije te će s ostati s reprezentacijom na utakmicama protiv Švedske i Portugala u Ligi nacija.

Nakon što je liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije dostavila dodatnu dokumentaciju o povijesti bolesti člana šireg stožera 'vatrenih', švedske vlasti potvrdile su kako je njegov pozitivan nalaz na SARS-CoV-2 rezultat preboljene infekcije ili produljene pozitivnosti, priopćio je Hrvatski nogometni savez.

Tako je navedeni član stožera "oslobođen" izolacije te će s ostati s reprezentacijom na utakmicama protiv Švedske i Portugala u Ligi nacija.

HNS javlja da su s time spoznate i nadležne službe u Hrvatskoj koje su se složile s takvim zaključkom.

Reprezentativac Marcelo Brozović, koji je u petak dobio pozitivan nalaz, izoliran je od ostatka reprezentacije te će u subotu privatnim avionom otputovati u Milano.

Hrvatska večeras u Solni igra dvoboj Lige nacija sa Švedskom

Dva kola prije kraja natjecanja Lige nacija u našoj skupini vode Francuska i Portugal sa po 10 bodova, Hrvatska je treća s tri boda, dok Švedska na začelju nema niti jedan bod. Pobjednik skupine izborit će plasman na Final Four, dok posljednjeplasirana ekipa seli u niži razred.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:56 14.11.2020.

Članu stožera vatrenih utvrđena preboljena infekcija ali nije prebolio i nikada ni neće one sjajne golijade francuskih majstora baluna na finalu SP i Moskvi i nedavno u Zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije