Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE SAMO POTVRDA

Član vatrenih na Euru ide u jednu od najjačih europskih liga? Transfer je pred završetkom

Neuruppin:  Otvoreni trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
11.06.2024.
u 12:33

Nema sumnje da će odlaskom u Ligu petice ovaj 24-godišnjak samo profitirati. U Hrvatskoj je upisao jedan nastup, branivši proljetos na turniru u Egiptu, a za Rijeku je skupio 109 nastupa u prethodne tri sezone

Hrvatski nogometni reprezentativac Nediljko Labrović uskoro bi trebao postati novi igrač njemačkog bundesligaša Augsburga. Priča koja se već nekoliko dana provlači po medijima sada bi, kako saznaju Sportske novosti, trebala biti okončana. Labrović, kapetan Rijeke, hrvatskog viceprvaka, pred zaključenjem je prelaska u klub u kojem već igraju Kristijan Jakić i Dion Drena Beljo, također povremeni hrvatski reprezentativci.

Transfer još uvijek službeno nije potvrđen, ali do toga ne bi trebalo proći još dugo. Zna se i to da bi Rijeka na ime odštete za odlazak svog kapetana trebala dobiti tri milijuna eura, što je red veličine koji će zadovoljiti vlasnika Rijeke, Damira Miškovića

Labrović je tako postao prvi član hrvatske nogometne reprezentacije koja će nastupiti na Euru, a koji je u ovoljetnom prijelaznom roku promijenio klub. O Labrovićevom odlasku iz Rijeke već se dugo pričalo, a sada je, kako se čini, došlo vrijeme da se taj transfer realizira. Nema sumnje da će odlaskom u Ligu petice ovaj 24-godišnjak samo profitirati. U Hrvatskoj je upisao jedan nastup, branivši proljetos na turniru u Egiptu, a za Rijeku je skupio 109 nastupa u prethodne tri sezone.

FOTO Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

Neuruppin:  Otvoreni trening hrvatske nogometne reprezentacije
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije